Our Products

Slimming &
Detox Therapy

Botanic Superfood + Botanic Juice

Special Promotion

Limited Time Only!

Special Promotion

Limited Time Only!

What our Happy Customers are saying ?

  • 5 star review  Saya pengguna lynnity relief essential oil. Saya sukakan baunya. Lembut je.

    thumb Helmi Julia
    11/21/2017

    5 star review  I have tried Lynnity Botanic Health Citrus drink and Lynnity Relief Essential Oil. The Lynnity Botanic Health Citrus drink tasted really good like a mixture of soy bean, nuts and some fruity taste. I feel more healthier after consuming this. The Lynnity Relief Oil was very effective in relieving my neck pain and stiff shoulders.

    thumb WeeLing Yee
    11/15/2017

    5 star review  Tiada alasan lagi untuk tidak mendapat kesihatan yang baik. Guna Lynnity, hasil produk berasaskan herba dan tumbuhan terpilih yang terbaik, seterusnya nikmati mutu kesihatan yang anda diidamkan bersama orang tercinta!

    thumb Noor Azlan Tumiran
    11/10/2017
  • 5 star review  I salah seorang pengguna produk Lynnity ni iaitu Bitanoc Health dan juga Lynnity Releaf. Memang besr selesa dan setakat ni rasa seronok. Tubuh lebih sihat dan penjagaan luar dalam. Boleh baca komen kat blog saya Mahamahu.

    thumb Mahadi Mohamed Arifin
    11/19/2017

    5 star review  i love product from lynnity especially the Lynnity Relief because i know the product from this brand is all safe. recommended!

    thumb Shafyqah Azahar
    11/11/2017

    5 star review  horray!! saya dah mula start consume Botanic Superfood , ia satu penganti makanan yang sangat enak..malah mengenyangkan perut saya dan paling penting..ia membrikan saya lebih tenaga. Botanic juice pun sangat membantu saya, sistem pencernaan saya sudah kembali normal..bangun pagi,sudah lawas membuang.TQ Lynnity produk..

    thumb Nor Azlina Mohd Ali
    11/13/2017
  • 5 star review  I always emphasis on natural food intake whenever my body need some health booster. Lynnity Botanic Health - a must have supplement for healthy bones and joints for busy person like us.

    thumb Koo Chia Hui
    11/11/2017

    5 star review  I believe that being healthy is a lifestyle and it is the best reward for yourself and people around you! Read on and find out two of my personal favourite products from Lynnity! 1. Lynnity Relief (Pure Therapeutic- Grade Essential Oil) and 2. Lynnity Botanic Health (Citrus) Especially I love the calming aroma which helps in soothing my emotions after a long, tiring and stressful day! It has definitely become one of my daily essentials to relieve stress and the stress related headache! #buyfrommanufacturer , #lynnity #healthsupplement

    thumb Sherlyn Goh
    11/13/2017

    5 star review  Lynnity Botanic Health adalah makanan tambahan yang terbaik untuk kesihatan kita. Memang tidak dinafikan keberkeberkesanannya.

    thumb Cik Akak
    11/09/2017
  • 4 star review  I have been trying Lynnity relief essential oil, it quite easy to carry, n come with lovely package. Using it whenever got minor discomfort Eg. Dizzy /headache .

    thumb Krystal Kim
    11/21/2017

    5 star review  Lynnity contains natural ingredients and important phytonutrients based on sound research. It's also HACCP and GMP certified. Furthermore, It also tastes great!

    thumb Angel Ho
    11/08/2017

    5 star review  I sangat suka both of these items Botanic Health dan Relief Pure Therapeutic-Grade Essential Oil, ianya seperti essential things dah yang ada dalam rumah I. I tak tahu you all tapi I rekomen untuk mereka yang ingin menjaga kesihatan dan mencegah penyakit kronik yang tidak diingini.

    thumb Syafiera Yamin
    4/10/2017
  • 5 star review  Saya suka Health Botanic (Phyto Citrus Blend) kerana ia dapat menjaga kesihatan saya di samping mampu menguatkan otot, sendi dan tulang manakala Lynnity Relief Therapeutic-Grade Essential Oil mampu memberi saya rasa tenang dalam menghadapi hari yang sangat stress..

    thumb Lyana Ishak
    11/13/2017

    5 star review  可以通过 lynnity official website/ Lazada 购买,不需要塞车出门找停车位就能买得到,网购简直帮我省了不少时间与精力。

    thumb Yin Sien Ng
    11/20/2017

    5 star review  I have been using their Relief Essential Oil lately and it does sooth my headache with their nice scent! I am also currently trying their Botanic Health Citrus drink, it taste good and it's an easy go to drink to improve your bone and joint health.

    thumb Janice Low
    11/13/2017
  • 5 star review  Lynnity botonical health citrus membantu saya dalam menjaga kesihatan yang baik..

    thumb Siti Rohaida Yusof
    11/13/2017

    5 star review  Tried their Botanic Health as breakfast, taste like oat and easy to drink. And also their Lynnity Relief, small and easy to bring, smell good and use it whenever I had headache.

    thumb Daphne Mabel Chai
    11/09/2017

What our Happy Customers are saying ?

    5 star review  Saya pengguna lynnity relief essential oil. Saya sukakan baunya. Lembut je.

    thumb Helmi Julia
    11/21/2017

As Seen On:

small-logo-icon-amazon.png
small-logo-icon-ebay.png
small-logo-icon-11street.png
small-logo-icon-shopee.png
small-logo-icon-lazada.png